Nieuws archief
In de pauze van de première van ons concert               'Zo is het Leven' werden 23 jubilarissen in het zonnetje gezet.
Ook werd een live verbinding met Amerika gemaakt om de oorkonde en insigne van de 50jarige jubilaris Yvonne Joling uit te reiken.
12,5 jaar
Rudi Nibbeling, Marije Jansen, Pauline van Beek, Bart Menting, Lisa Peters, Mats ten Vaarwerk, Remco Peters, Marco Köning, Nicolette Verkerk, Marieke Vonk, Sil Jansen en Carla Peters.

25 jaar
Eric Hendriksen en Zeb Hansen.

40 jaar
Frank Bosman, Harald Nibbeling en Gerard Braam.

50 jaar
Joke de Winkel, Marian Braam, Yvonne Joling, Herma Smit en Vincent Lambooy.

60 jaar
Chris Balduk
 

 
 
14 januari 2015
Te gast bij St. Paulus
Vandaag waren we te gast bij ondernemersvereniging St Paulus. Aldaar mochten we ons project Buitengewoon Montferland onder de aandacht brengen.
St. Paulus is zeer gecharmeerd van dit project en gaf het goede voorbeeld aan alle aanwezigen door €200 te schenken aan Volharding Beek. St Paulus bedankt!!
2 januari 2015
Nieuwe hoofdsponsor
Vanaf vandaag heeft Volharding Eeek een nieuwe hoofdsponsor. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de samenwerking met G&W De Liemers officiëel bekrachtigd.
Kijk hier voor meer info.
 
1 januari 2015
Gelukkig Nieuwjaar
Wij wensen iedereen een gezond, maar bovenal muzikaal 2015 toe!
Het wordt een bijzonder jaar voor Volharding Beek. Het unieke concert Buitengewoon Montferland, de internationale muziekreis naar Bad Bramstedt én het 80-jarig bestaan van de vereniging.
We hopen u graag te mogen begroeten op een van onze festiviteiten in 2015.
27 december
Uitnodiging ledenvergadering 2015
Op zondag 1 februari 2015 om 10.00 uur vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats in het Gildehuis. Bij deze nodigen we alle leden van Volharding Beek uit.
De agenda is te vinden op de ledensite.
 
26 december 2014
Geslaagde kerstviering
Op 2e kerstdag begeleidde Volharding Beek de kerstviering. Voor het eerst speelde dit jaar het saxofoon octet bekende liederen. Maar daarnaast speelden ze ook zeer bijzondere kerstliederen. O.l.v. Jos Kok speelden Anke Balduk, Chris Balduk, Pauline van Beek, Bert Gort, Zeb Hansen, Remco Peters en Hilde Thomassen op zeer gevoelige wijze prachtige arrangementen. De kerkgangers uitten hun waardering met een daverend applaus na afloop van de kerstviering. Complimenten aan het uitvoerend comité.
 
13 december 2014
Serenade beschermheer
Op zaterdag 13 december bracht Volharding Beek een prachtige serenade aan Hein Soeter ter gelegenheid van diens verjaardag. Tijdens de serenade bracht schutterij Sint Jansgilde een vendelhulde aan de beschermheer van onze vereniging. Tevens werd Hein verrast met een wel heel bijzonder cadeau. Namens Volharding Beek reikte het jongste lid (Bart Menting) een miniatuur versie van een Vlinderboom uit. De grote broer van die vlinderboom zal worden geplant in de hertenwei van Hein om hem op die manier nog vele jaren onze grote dankbaarheid te tonen.
 
 

 

 
10 juli 2015

BEEK/BAD BRAMSTEDT
Bad Bramstedt was van vrijdag 3 tot en met zondag
5 juli de muziekhoofdstad van Noord Duitsland.

Met een viertal concerten had Muziekvereniging Volharding een groot aandeel op dit driejaarlijks muziekfeest, dat vijftig muziekgroepen met ruim 1500 muzikanten uit Noorwegen, Denemarken, Zweden, Polen, Tsjechiën, Frankrijk, Duitsland en Nederland trok.
Het Europees Jeugdorkest onder leiding van Boris Jansen opende het weekend met een spetterend concert.


Het publiek was ook zeer onder de indruk van de concerten van de Beekse Harmonie. Samen met zangeres Nicole Reijmer gaven de muzikanten onder leiding van Christa Boerman twee concerten. Ook de Percussiegroep onder leiding van Peter Wolterinck liet zich van de beste kant zien. Met de komische act Stick Kick werd het publiek nog meer vermaakt.
Dit jaar was het voor de organiserende vereniging het
BT Orchester dubbel feest. Zij vierden hun 125-jarig bestaan en Vijftig jaar Musikfest.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
  © Muziekvereniging Volharding Beek 2015