Welkom
BIJ MUZIEKVERENIGING VOLHARDING BEEK.
Volharding is een jonge en dynamische vereniging met veel activiteiten en een rijke historie. Op de website vindt u het laatste nieuws omtrent de vereniging, concertdata, foto's, wie wij zijn en nog veel meer.

Wij wensen u veel plezier bij het browsen van onze website.
 
 

Wij over ons

DE R.K.HARMONIE VOLHARDING werd 24 mei 1935 opgericht vanuit het zgn. werkliedenverbond. Ze bestaat nu uit een percussiegroep, een harmonie en een opleidingsorkest.

 

... lees meer

 

Laatste nieuws

HIJ IS ER NOG

Onze activiteitenkalender

Inmiddels is 60% van de kalenders verkocht! Heb je nog geen exemplaar in huis hangen? Scan dan de QR - code. Mail na de betaling je adres en de laatste drie cijfers van het rekeningnummer naar kalender2021@volharding-beek.nl
Geen mogelijkheid om geld over te maken? Er zijn ook exemplaren verkrijgbaar bij de G&W Gezondsheidswinkels in Didam en 's Heerenberg, cafetaria 't Verhaal in Loerbeek, Hermsen Woonspecialist in Beek en via de leden van onze muziekvereniging.

 

 Lees hier verder.......


Doen
 


 
 

 

(Nieuwsarchief)

 
  Gratis sponsoring
U kunt Volharding Beek sponsoren, zonder dat het u een cent kost. Veel mensen kopen/bestellen goederen en diensten via het internet. Als u dat doet via ons portaal ontvangen wij van de verkopende partij een vergoeding in onze clubkas.
Er staan veel bekende aanbieders op de lijst. Zeker weten dat er ook iets voor u bij zit. Kijk hieronder:
   
 

kopen/bestellen via ons portaal

   
  Muziekvereniging Volharding Beek 2015

Datum laatste wijziging:
06-02-21     

  volharding gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens