Evenementen Actueel
Volharding speelt in het Musiater  'Zo is het leven'

Volharding Beek  streeft altijd naar een goede balans tussen kwaliteit en gezelligheid: unieke concerten als Halloween Night, Buitengewoon Montferland,
galaconcerten met Brigitte Heitzer, Petra Berger en Erica Yong, spetterende shows met Q5 en Percossa zijn met groot succes uitgevoerd.

Belinda Kinnaer begon haar professionele muzikale carrière in het coverband-circuit. In de jaren 90 was de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze
nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland op het podium heeft gestaan. Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break welke zich in het oosten van het land jarenlang tot één van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen.
Na 2015 begon ze als soloartiest. Met ‘Neem je leven’ stond ze wekenlang nummer 1 in de Oranje Top 30.
In 2018 haalde ze de eerste plek in de lijst met de plaat ‘De tijd van m’n leven’.
 

Robert Pouwels is in de loop der jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest DJ van het land en daar buiten. Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en is een jaarlijks toertje langs de Antillen een vast item in zijn agenda. Ook een fantastische Hazes act staat vast in zijn programma. Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar!
 

Wil je verzekerd zijn van een ticket, pak nu je kans zodat JIJ erbij bent op zaterdagavond 27 of zondagmiddag 28 november in Het Musiater in Zevenaar.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetmusiater.nl


Scan onderstaande QR code.

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

Gratis sponsoring
U kunt Volharding Beek sponsoren, zonder dat het u een cent kost. Veel mensen kopen/bestellen goederen en diensten via het internet. Als u dat doet via ons portaal ontvangen wij van de verkopende partij een vergoeding in onze clubkas.
Er staan veel bekende aanbieders op de lijst. Zeker weten dat er ook iets voor u bij zit. Kijk hieronder:

 

 
Word Donateur...    JUIST NU!
Sinds jaar en dag komt MVB tijdens de donateursactie ‘langs de deur’. Door de aanhoudende pandemie is het dit jaar helaas niet mogelijk. Ook onze MVB wil de negatieve gevolgen van Corona zoveel mogelijk beperken. Daarnaast houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM; repetities konden maanden niet doorgaan, al onze optredens werden (en worden) noodgedwongen geannuleerd en onze jeugdleden mochten geen muziekles meer volgen.  MVB heeft, juist nu in deze bizarre tijden, uw hulp hard nodig. Voor het bedrag van € 10,00 ondersteunt u onze muziekvereniging.
 
Lees hier verder.......


 
 
 

   
  © Muziekvereniging Volharding Beek 2015