Evenementen Actueel

Volharding weer te zien bij Winterdrums


 

Net als vorig jaar zal onze Percussiegroep weer te zien zijn tijdens Winterdrums in  Theater “De Storm” in Winterswijk. Op zondag 27 januari organiseert muziekvereniging Excelsior voor de 10e keer het slagwerkfestival. Doel van het festival is om te laten zien hoe leuk en veelzijdig slagwerk is. Onze Percussiegroep zal deze middag om 13:00 uur het podium betreden. Kaarten aan de zaal kosten € 5,00

 

 
HEMELVAART  2019

Het aftellen is begonnen!
De commissie is weer van start gaan om er weer een geweldig spektakel van te maken.
Noteer in je agenda.
Woensdag 29 mei 2019 de 'Inglijparty' met medewerking 'Anderkovver'
Donderdag 30 mei 'Geglij in Wei' met veel speltakel en plezier.
Klik hier voor beelden van editie 2016
Kijk verder op www.gidw.nl
 
 
 

'Percussiespektakel
laat dak van gildehuis stokkum trillen'

bron 'de Gelderlander'

lees meer.....
 

 

Zondag 2 december was de St. Martinuskerk in Beek het decor voor dit bijzonder winterconcert.
De Harmonie van muziekvereniging Volharding o.l.v. Christa Boerman heeft, samen met gastoptredens van het dames- en herenkoor St.Martinus Beek/Loerbeek, Popkoor ‘Sparkle’ uit Grave en ‘Diaz’ koor uit Oosterhout allen o.l.v. Ton de Waal een prachtig programma neergezet.

Het concert genaamd ‘Stars’ deden velen sterren schitteren. 
Een mooie afwisseling van muziek en zang. De Volharding  opende het concert met ‘Beyond the Horizon’ van Rossano Galante en ‘Legend of a Mountain’  van Jacob de Haan waarbij de legende ‘La dent  du chat’( de wraak van een kat en over een berg) werd verteld.  Popkoor ‘Sparkle’ en koor ‘Diaz’ vervolgde het programma met verschillende songs zoals ‘Hallelujah’, ‘Miss Saigon’ en ‘Viva la Vida’. Een unieke samenklank van ‘Bist du bei mir’ en ‘Nessun Dorma’ door de Volharding en St.Martinus was zeer bijzonder.
Na deze mooie klanken was het tijd om enkele jubilerende sterren van Volharding in het zonnetje te zetten.
Job Wissink, Erik Peters en Femke Thomassen 12˝ jaar.
Anke Balduk 25 jaar.
Anita Wijnands 40 jaar.
Gerard Hendriksen en Benda Tomassen 50 jaar.

Met het slotnummer ‘Pastorale’ deden alle sterren nog een keer schitteren.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Gratis sponsoring

U kunt Volharding Beek sponsoren, zonder dat het u een cent kost. Veel mensen kopen/bestellen goederen en diensten via het internet. Als u dat doet via ons portaal ontvangen wij van de verkopende partij een vergoeding in onze clubkas.
Er staan veel bekende aanbieders op de lijst. Zeker weten dat er ook iets voor u bij zit. Kijk hieronder:

 

 
'LIVE  MET  Q5 New Style'

klik voor een impressie
Klik op de foto voor een impressie

Zaterdag 4 november 2017 is iets bijzonders gebeurd in het Montferlandse plaatsje Beek.... Een unieke samenwerking tussen de TOP band Q5 New Style, een DJ en orkest Volharding Beek! Deze magische drie-eenheid heeft die avond geschiedenis geschreven.

Met dank aan de vele vrijwilligers werd in een paar dagen Stal Jopie omgetoverd in een gezellige muziektempel. Nadat zaterdagmiddag de soundcheck was gedaan was iedereen er klaar voor.

De bezoekers werden vanaf de parkeerplaats met feestelijke verlichtingsroute naar de zaal geleid. Het publiek stond al voordat de zaal open ging te wachten om de beste plaatsen te bemachtigen.

Top band Q5 New Style en Volharding opende het concert met het indrukwekkende nummer 'Live from the heart of Europe' waar iedereen de hoofdrol in had. Na een staande ovatie volgde een anderhalf uur durende show met een imponerende Visuals op de grote led-wall. Met muziek van Queen, oude disco classics en een happy hardcore mix kon niemand meer stilstaan.

Tijdens het laatste nummer van onze jeugdslagwerkers werd het grote podium voor de grote afterparty gereed gemaakt. Met Q5 New Style werd het feest compleet en ging het dak eraf.

Na afloop bedankte het publiek de Volharding voor de vele kippenvelmomenten en voor een geweldige avond.

de foto's van "Ons Dorp Live" staan online

naar fotoalbum 'Ons Dorp Live'
fotografie Marjan Rosendahl

 

klik hier voor het persbericht

 

 
 

   
  © Muziekvereniging Volharding Beek 2015